Få en professionel arbejdspladsvurdering (APV)

Kom godt i gang med hjælp fra Frølich Ergonomi v/ Else Frølich. Jeg tilbyder virksomheden hjælp til at få gennemført lovpligtig arbejdspladsvurdering (APV) på en systematisk og konstruktiv måde.

Jeg holder til i Højbjerg og har hjulpet mange virksomheder i Aarhus området, men også mange andre steder i Danmark - både i Jylland, på Fyn og endda også på Sjælland. Så uanset hvor din virksomhed er beliggende, kan du kontakte mig for at få hjælp til en APV. Jeg har mange års erfaring i branchen og er desuden medlem af Ergoterapeutforeningen.

APV kan hjælpe med at forbedre arbejdsmiljøet

Jeg kan hjælpe virksomheden med alle led i processen, når det kommer til arbejdspladsvurdering. Det kan være:

  • Kortlægning af arbejdsmiljø
  • Beskrivelse og prioritering af eventuelle problemer
  • Løsningsforslag
  • Opfølgning

At lave arbejdspladsvurdering i en virksomhed er en god mulighed for at få kortlagt og beskrevet arbejdsmiljøet i firmaet. På den måde forebygges arbejdsmiljøproblemer – og de problemer, der måtte være, løses inden de vokser sig store, hvilket kan betyde store omkostninger for virksomheden.

Hvis virksomheden selv laver en APV, kan jeg som arbejdsmiljøkonsulent komme med løsningsforslag til de eventuelle problemer, der er blevet beskrevet i APV’en.

I vil desuden modtage en skriftlig rapport, som er et godt værktøj for fremtidig planlægning og langsigtede løsninger. Se hvordan processen foregår, når jeg udarbejder en arbejdspladsvurdering.

Ring her og hør mere om arbejdspladsvurdering

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan en vurdering og en handleplan kan hjælpe din virksomhed, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg besvarer gerne spørgsmål ang. arbejdspladsvurdering.

Kontakt mig og hør mere om APV på telefon: 50 80 58 86 eller mail: e.froelich@oncable.dk, så vender jeg tilbage så snart jeg kan.

KONTAKT MIG I DAG

e.froelich@oncable.dk eller
​ring på 50 80 58 86 

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage snarest muligt:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Artikler

Samarbejde med børneinstitutioner i Aarhus

Se mere her »

Samarbejde om forebyggelse i større vaskeri i Aarhus

Se mere her »

Firmaet​

FRØLICH ERGONOMI V/ELSE FRØLICH

​CVR: 22009087

Adresse​

C.F. Aagaards Vej 20

8270 Højbjerg​

KONTAKT